eToro postaje sponzor Evertonu!

Nogometni klub Everton potpisao je ugovor o sponzorstvu s eToro platformom za investiranje i trgovanje kriptovalutama. U službenom priopćenju 01.08., Everton je potvrdio ovo partnerstvo koje bi prema svemu sudeći trebalo biti još jedan od mnogih koraka ka masovnoj adopciji kriptovaluta u svijet.

Prema izvještaju, eToro će biti Evertonov partner i biti će sponzorirani na stadionu. Komercijalni direktor Evertona Alan McTavish je komentirao da je uzbuđen i s nestrpljenjem čeka što se može postići s uvođenjem blockchain tehnologije u svijet nogometa.

eToro platforma za investiranje i trgovanje kriptovalutama

Iako je među mnogima najpoznatija prema kriptovalutama, eToro platforma podržava i ulaganje i trgovanje dionicama. Osim partnerstva s Evertonom, eToro je navodno dogovorio i 6 drugih klubova kojima će biti sponzori u narednoj Premier ligaškoj sezoni.

U travnju je eToro platforma pokrenula burzu za kriptovalute koja je namijenjena profesionalnim trgovcima i na naziv je dodan X (eToroX). U ponudi je trenutno trgovanje Bitcoinom (BTC), Etherom (ETH), Dashom (DASH), Bitcoin Cashom (BCH), te Litecoinom (LTC). Osim toga, nova mjenjačnica omogućuje i kupnju 8 stablecoina.

Kriptovalute u nogometu

Nije prvi puta da se je desilo partnerstvo neke firme povezane s kriptovalutama i blockchainom i nogometnog kluba. Ranije ove godine poznati Cointelegraph portal je potpisao sponzorstvo s nogometnim klubom AS Roma. Partnerstvo je bazirano na blockchain povezanoj platformi za glasanje nazvanoj Socios, koju podržava Chiliz. Naime, omogućuje klubu izdavanje tokena kojim će njegovi fanovi moći glasati za donošenje nekih klubskih odluka.

I neki drugi klubovi su se udružili s blockchain tvrtkama i kriptovalutama, a neki od njih su brazilski nogometni klub Atletico Mineiro, engleski West Ham i francuski Pari Saint Germain (PSG).

Što ovo partnerstvo donosi?

Sva ova partnerstva dižu svijest naroda o kriptovalutama i blockchain tehnologiji stepenicu iznad. Veoma je bitna reklama i za masovnu adopciju blockchain tehnologije i kriptovaluta treba još vremena. Lijepo je vidjeti da se razne kripto firme trude širenju svojeg posla i sponzoriraju mnoga događanja ili klubove. Što nas čeka u budućnosti teško je tvrditi, no ono što vidimo iz priloženog je da su kriptovalute iz dana u dan sve bliže široj javnosti.

Ukoliko ste novi u svijetu kriptovaluta i blockchain tehnologije, svoje znanje možete proširiti na našoj web stranici.

Leave a Reply