PornHub počinje primati Verge kao način plaćanja

Kriptovalute iz dana u dan idu ka tome da postanu standard što se tiče plaćanja, a danas je jedna od najvećih porno stranica objavila suradnju sa kriptovalutom Verge. Ovo je vijest koja je uzdrmala zaljubljenike u kriptovalute, koji tvrde da će Vergeova cijena sada znatno narasti, a po društvenim mrežama se komentira “to the moon” i “verge coin 1$ price” u gotovo svakoj vijesti koja je objavljena za ovo partnerstvo. Iako su to malo prevelika očekivanja (trenutno), ovo partnerstvo zasigurno će povećati cijenu Verge kriptovaluti na dulje razdoblje. Naime, od sada će se pretplata na PornHub web stranici moći kupovati i s Verge kriptovalutom, a kao najavu dobili smo i ovaj nevjerojatan video partnerstva.

Plaćanje za članstvo na PornHub stranici od sada je moguće preko Verge kriptovalute!

Verge kriptovaluta obilježila je prošlu 2017. godinu s nevjerojatnim rastom, a glavne odlike su joj brze transakcije s mogućnošću biranja anonimnosti ili normalnog “public” slanja. Ovo partnerstvo zasigurno će pomoći kriptovalutama da nađu svoju primjenu u svakodnevnici. U zadnjih 24 sata cijena Verge kriptovalute porasla je za 22%, no sada nakon objave partnerstva vjerujemo kako će dosta trejdera prodati sve svoje zalihe. Gledajući na budućnost samog Vergea, ovo partnerstvo zasigurno će mu na dugoročno pomoći u povećanju cijene, a gledajući i na cijeli kripto  market ovo je zasigurno pomoć da se ovakav način plaćanja progura do standardnog načina trgovanja.

Kripto je zasada dosegao tek početak primjene u svakodnevnicu i pomalo ludo je očekivati da će s jednim partnerstvom Verge eksplodirati i da će mu cijena odletiti u nebesa, no ovo je zasigurno dobar početak. Što će se u budućnosti dešavati i hoće li kriptovalute postati standardan način plaćanja ostaje nam za nagađati, no ovo je zasigurno pokazatelj da sve vodi ka tome. S toga za one koji na kriptovalute gledaju kao na dugoročno ulaganje, ovo je veoma pozitivna vijest.

 

Leave a Reply