Tron valuta investiranje (TRX)?

Kroz zadnjih nekoliko mjeseci nerijetko dobivamo upite vezane uz to što mislimo kakva je Tron valuta? Bitno je napomenuti kako je investiranje općenito veoma rizično i uvijek je moguće izgubiti novce, no gledajući kripto svijet kriptovaluta Tron je jedna od boljih investicija. Zašto smatramo tako, te što je općenito Tron kriptovaluta i kakva je njena vizija saznajte u nastavku teksta…

Što je Tron?

O tome što je Tron kriptovaluta smo već pisali na našem blogu, no red je za one koji nisu čitali da i u ovom članku napišemo ponešto o tome što predstavlja virtualna valuta Tron i koji su njeni ciljevi.

Za razliku od mnogih drugih blockchaina, Tronova osnovna vizija je borba protiv cenzure i kontrole digitalnog sadržaja. Justin Sun osnivač Trona prije je bio predstavnik Ripple-a u Kini. Nakon što je na ICO-u u 2017. godini prikupio preko 70 milijuna dolara pokrenuo je i potpuno se posvetio promoviranju i adopciji Tron kriptovalute.

Tron nastoji srušiti medijske prepreke koje su trenutno u kontroli YouTubea ili iTunesa i stvoriti pravo da se na njegovom blockchainu stvara sadržaj bez kontrole. U svega 6 mjeseci od kreiranja blockchaina, Tron je dosegao milijun računa. Tron je vlasnik i Bittorrenta i velikog projekta koji spremaju oko njega i tokena.

Tron kriptovaluta cijena

Oprez od lažnih vijesti o Tronu

Nedavno je otkriveno da je podosta Justin Sunovih pratitelja na Instagramu lažno, te također da sa mnogim kripto related portalima valuta Tron surađuje. Upravo to stavlja sumnju na cijeli projekt, ali što se investiranja tiče to znači da bi mogao biti veći pump u cijeni u slučaju bull runa.

Kako kupiti Tron kriptovalutu?

Kriptovalutu Tron možete kupiti na Bitpanda mjenjačnici. U svega nekoliko koraka saznajte kako kupiti Tron kao i druge kriptovalute u našem sljedećem članku.

Isplati li se investiranje u Tron?

Teško je odgovoriti na ovo pitanje, no jedno je sigurno – zbog niza popularnosti i marketinga Tron bi u narednom bull runu mogao doseći visoku cijenu. Ovisno o tome kako će se kroz budućnost razvijati ova mreža i aplikacije na njoj, ovisi i cijena na dugoročno. Zbog agresivnog marketinga, tijekom bull runa smatramo da valuta Tron može postići velike dobiti, no kao i uvijek nakon svakog bull runa cijena kripto marketa žestoko pada, te ne treba biti pohlepan i znati kada prodati!

Ovaj tekst, kao i svi drugi tekstovi web stranice www.bitcoinvodic.com isključivo je informativnog sadržaja i na temelju njega ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalutu Tron. Kriptovalute su izričito rizično ulaganje, stoga nikada ne ulažite više od onoga što ste spremni izgubiti!

Leave a Reply